Diensten

Behandelingen

Die SheStyle studio aanbiedt.SheStyle studio

SheStyle studio heeft een ruim aanbod aan behandelingen om uw handen en nagels mooi te maken, altijd onder professionele begeleiding van een gecertificeerd nagelstyliste. U kunt terecht voor:

Beauty & More

-Hairstyling

-Verzorgde Wenkbrauwen

- Hairextensions


Read more

Visagie;

-Freelance Make up Artist

-Advies Mineralen make up

-Make up workshop, 1-2 pers.

-Dag make up

-Avond make up

-Feestmake up

-Bruidsmake up


Read more

Gelnagels;

-French manicure

-Glitters/Fullcover

-Nailart

-Konad


Read more

Nieuw in de salon !!!


De Mooie make up van Mintenz !

Dit is een 100% natuurlijke mineralen make up


Super zacht en zeer geschikt voor de normale, maar ook zeer gevoelige tot probleem huid!


Maak een afspraak en kom gezellig langs in de salon voor GRATIS make up, kleur advies !


en ervaar zelf hoe zijde zacht deze mineralen make up is !

Make up voor een mooie en gezonde huid !


Mineralen make up is een hypoallergene poeder die op een natuurlijke wijze de huid beschermt (SFP15), verzorgt en kleurt. Steeds meer huid problemen (allergieen, irritaties) ontstaan door ongewenste stoffen in make up zoals chemicalien, nanodeeltjes, synthetische kleur en geurstoffen, conserveringsmiddelen, parfum, talk, etc. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren deze ingredienten het juist, ook staan deze stoffen erom bekend dat ze huidirritaties en overgevoeligheid kunnen veroorzaken of in stand houden. De make up van Mintenz is vrij van deze stoffen, een 100% natuurlijke make up gemaakt van pure mineralen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieen de make up goed kan verdragen. Mineralen zorgen voor een betere huidconditie ze werken ontstekingremmend en helend, ze helpen bij het verbeteren en verzachten van de gevoelige en onzuivere huid.


De fijne textuur van de poeders zorgt ervoor dat het licht en luchtig aanvoelt op de huid. De mineralen vermengen zich (versmelten) met de natuurlijke huidolien waardoor het aanvoelt als een zachte créme, hierdoor worden de porien niet afgesloten en kan de huid vrij blijven ademen en zichzelf natuurlijk herstellen. Geen masker effect of plamuurlaag gevoel maar een prachtige natuurlijke gezonde egale teint. U merkt niet dat u make up draagt !


De make up is eenvoudig aan te brengen zonder lelijke strepen of kleurverschil. Een vlekkeloos, natuurlijke, zachte en egale uitstraling als resultaat !
Mineralen foundation zijn eenvoudig en snel aan te brengen:


***

Strooi een kleine hoeveelheid poeder in het dekseltje van het potje. Draai en dep met de speciale kabuki kwast de poeder in de haren. Tik eventueel teveel aan poederaf boven het dekseltje of potje.


***

Verdeel nu de poeder met stempelende bewegingen over het gezicht. Begin op het gebied dat de meeste dekking nodig heeft. Masseer daarna met ronddraaiende bewegingen de poeder over het hele gezicht, ook over de ogen en evt. de hals.


***

Voor meer dekking kunt u dit herhalen. Voor het mooiste resultaat is het beter om meerdere dunne laagjes aan te brengen dan te proberen om alles in één keer te dekken.

Gelnagels


Voor mooie en verzorgde nagels bent u bij SheStyle studio op het goede adres.Wat zijn gelnagels?


Er zijn verschillende vormen voor het zetten van kunstnagels. De meest gebruikte zijn gel, Acryl en Fiberglass.

SheStyle Nailstudio werkt voornamelijk met de gelvorm.

In tegenstelling tot acryl is de gelvorm van kunstnagels zetten geurloos, beter voor de natuurlijke nagels en is (meestal) hypoallergeen. De gelnagels zijn gemaakt van een flexibele gellaag die wordt uitgehard in een UV- tunnellamp.


Er zijn verschillende gels die SheStyle u kan aanbieden waarbij u ook een mooie French Manicure kan laten zetten of een natuurlijke look zoals naturel. Op de natuurlijke nagels kan een gel als versteviging worden aangebracht in zowel een naturel als French Manicure vorm. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen opgebracht op de nagels, bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips, tips zijn verleng stukjes van plastic.

De kunstnagels vereisen over het algemeen wel wat onderhoud. Gemiddeld wordt de kunstnagels eens in de 3 á 4 weken door SheStyle bijgewerkt en opgevuld. Het is belangrijk om nagehandelingen te doen zodat uw kunstnagels in een goede conditie blijven. Dit mede door de natuurlijke groei van de nagels onder de tips.


Het gebruik van een goede nagelriem olie is hierbij ook aan te raden. Zo blijven de nagels soepel en ook de eigen nagel wordt hierbij gevoed.

Bij een nabehandeling wordt 2/3 van de gel afgevijld en wordt er weer een nieuwe gellaag opgebouwd.

Voor meer informatie, prijzen of een afspraak neem vrijblijvend contact op met SheStyle studio.

SheStyleStudio