Diensten

In en over de salon

En de behandelingen die SheStyle studio aanbiedt.SheStyle studio

SheStyle studio heeft een ruim aanbod aan behandelingen om uw handen en nagels mooi te maken, altijd onder professionele begeleiding van een gecertificeerd nagelstyliste. U kunt terecht voor:

Het is een mega verbouwing geweest om te krijgen want we nu hebben ! SheStyle studio is van schuur naar super mooie salon verbouwt. Dus geen behandelingen in huis meer maar heerlijk in mijn eigensalon aan de vliet, ingang via hoftuinplein Rijnsburg. Ik ben in ieder geval een heel gelukkig mens ! 

Gelnagels;


-French manicure

-Glitters/Fullcover

- Gel & Gellac behandelingen

- Gellac op teennagels

-Nailart

-Konad


Read more

Visagie;

-Advies Mineralen make up

-Make up workshop, 1-3 pers.

-Dag make up

-Avond make up

-Feestmake up

-Bruidsmake up

Read more

Beauty & More

-Hairstyling

-Verzorgde Wenkbrauwen


Read more

Verkooppunt Loveli 


De heerlijke troepvrije producten van Loveli verkrijgbaar bij shestyle studio. is 100% natuurlijk en NIET op dieren getest ! Voor meer info neem eens een kijkje op de FB pagina van Shestylestudio.nl

Voor meer informatie, prijzen of een afspraak neem vrijblijvend contact op met SheStyle studio.

Gelnagels


Voor mooie en verzorgde nagels bent u bij SheStyle studio op het goede adres.Wat zijn gelnagels?


Er zijn verschillende vormen voor het zetten van kunstnagels. De meest gebruikte zijn gel, Acryl en Fiberglass.

SheStyle Nailstudio werkt voornamelijk met de gelvorm.

In tegenstelling tot acryl is de gelvorm van kunstnagels zetten geurloos, beter voor de natuurlijke nagels en is (meestal) hypoallergeen. De gelnagels zijn gemaakt van een flexibele gellaag die wordt uitgehard in een UV- tunnellamp.


Er zijn verschillende gels die SheStyle u kan aanbieden waarbij u ook een mooie French Manicure kan laten zetten of een natuurlijke look zoals naturel. Op de natuurlijke nagels kan een gel als versteviging worden aangebracht in zowel een naturel als French Manicure vorm. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen opgebracht op de nagels, bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips, tips zijn verleng stukjes van plastic.

De kunstnagels vereisen over het algemeen wel wat onderhoud. Gemiddeld wordt de kunstnagels eens in de 3 รก 4 weken door SheStyle bijgewerkt en opgevuld. Het is belangrijk om nagehandelingen te doen zodat uw kunstnagels in een goede conditie blijven. Dit mede door de natuurlijke groei van de nagels onder de tips.


Het gebruik van een goede nagelriem olie is hierbij ook aan te raden. Zo blijven de nagels soepel en ook de eigen nagel wordt hierbij gevoed.

Bij een nabehandeling wordt 2/3 van de gel afgevijld en wordt er weer een nieuwe gellaag opgebouwd.

SheStyleStudio