SheStyle

Meer over mijOver mij 

Al meer dan 10 jaar ben ik make-up artist en bent u op het juiste adres voor advies en een leerzame make-up workshop. 


Al een aantal jaar ben ik bekend met minerale make-up maar sinds 2017 ben ik verkooppunt geworden van Mintenz. Dit is een 100% natuurlijke minerale make-up die goed is voor de huid. 

De minerale poeder is een hypoallergeen die op een natuurlijke wijze de huid beschermt ( SPF 15 ), verzorgt en kleurt. 


Waarom ik zelf zo fan ben van minerale make-up, komt omdat ik zelf een hele gevoelige huid heb die niks kan verdragen. In veel huidverzorging en cosmetica zitten vaak ongewenste stoffen zoals chemicalien, Parabenen, nanodeeltjes, synthetische stoffen, conserveringsmiddelen, pafum en talk. Hierdoor kunnen meer huidproblemen ontstaan. 

In plaats van het huidverouderingsproces te remmen. stimuleren deze ingredienten het juist, ook staan deze stoffen er om bekend dat ze huidirritaties en overgevoeligheid kunnen veroorzaken of in stand houden. 


Mijn huid is sinds ik Mintenz in combinatie met de heerlijke verzorgingslijn van Loveli die ook bij shestyle studio in de salon te koop is. 


Ik wil jullie ook het gevoel van minerale make-up laten ervaren, bij SheStyle studio kunt u een afspraak (Online) boeken voor gratis make-up advies of een make-up workshop